Csapatépítés

A csapaépítés a csokoládé szeretetén és bővülő ismeretén keresztül zajlik. Az egymásra épülő tematikus játékok a helyszínek változásával, újabb és újabb feladatokkal gazdagodnak, de mindvégig egy koncepciót szem előtt tartva: a túra résztvevői játékos módon ismerik meg egymás individuális karakterit.

A csapatépítő program csokoládéboltok és izgalmas családi manufaktúrák helyszínén zajlik. A túra alatt bemegyünk egy csokoládéműhelybe, amit kifejezetten csak a mi kedvünkért nyitnak ki, majd benézünk egy-két olyan boltba, ahol sehol máshol nem kapható ritkaságokat kóstolhatunk. Legyen az hagyományosan,vízzel készült venezuelai forrócsokoládé, vagy az Academy of Chocolate ezüstéremmel kitüntettet Grate Taste díjas csokoládéja.

Ha édesszájú vagy, ennél jobb csapatépítő programot keresve sem találhatnál!

A túra leírása és helyszínek:

4 órás csapatépítő program.
A túra reggel 10h-kor kezdődik és 14h-kor ér véget.
Helyszín: Bonbonier csokoládéműhely
Cím: IX. kerület, Bokréta utca 9-11.

Rövid, tematikus bevezetés a csokoládé világába a találkozó helyszínén

Amiről többet fogsz ezután tudni: hogyan kell csokoládét kóstolni, milyen alapanyagokból, és hogyan készül a csokoládé? A kóstolás és minősítés alapszabályai. Hírek, trendek a csokoládé világából. Mire figyeljünk, amikor csokoládét választunk. Mitől lesz egy csokoládé, a világ legjobb csokoládéja. Mindenről röviden tömören, de alaposan 30 percben.

Műhelylátogatás a Bonbonier csokoládéműhelyben

A legjobb minőségű alapanyagokból készült, saját készítésű bonbonok, valódi és különleges ízek Erdélyi Nóra chocolatier elképzelései szerint.

www.bobonier.hu

Nóra vezetésével saját bonbonokat és trüffeleket készítünk, egyedi ízesítéssel. Egy kis iránymutatással és instrukcióval pedig elengedheted fantáziádat, hogy olyan bonbont kreálj, amilyent mindig is szerettél volna adni, vagy kapni.

Csokoládékóstolás a Zangiónál

Ezután trolival elmegyünk a Wesselényi utcába, ahol egy igazán különleges és kreatív családi csokolodéműhely varázslatos bonbonjait kóstoljuk meg, ahol férj és feleség-, akár mint hazatérő gyerekét- várja és fogadja a csokoládé megszállott híveit.

Sugallat és szenvedély. Ezt találjuk meg a bonbonokban és a trüffelekben egyaránt. Rengeteg kísérletezés, tapasztalat és tudás van, a fantáziadúsan elnevezett bonbonokban. Játék a nevekkel, játék a csokoládéval. Ez a Zangio.

www.zangio.hu

A játék itt is folytatódik. A csapat egymásra hangolódása, és egymás megismerése a csokoládé szeretetén keresztül csakis pozitív élményeket hozhat.

Különlegességek a Rózsavölgyi csokoládéboltban

Ezt követően a belváros egyik legszebb parkját érintve (Károlyi kert) átsétálunk a Királyi Pál utcába, ahol szezonális és terület szelektált csokoládékat kóstolunk a Rózsavölgyi csokoládéboltban.

www.rozsavolgyi.com

A nagy múlttal rendelekző csokoládéműhely, rengeteg elismérést kapott nemzetközi szakértőktől. Magyar csokoládékészítőkként elsőként kapták meg 2009-ben a Academy of Chocolate ezüstérmét. Azóta minden évben, újabb és újabb díjakat nyernek. De hogyan lehetséges ez? Megtudhatjuk, miután megkóstoltuk a saját csokoládéból készült táblás csokoládékat és bonbonokat.

Végezetül fény derül a féltve őrzött meglepetésre. Ki-kinek mit, és miért kérdésekre is választ kapnak a túra résztvevői, ahogyan azt egy gourmet tolmácsolná formában. A játék itt lezárul, de az élmény örökre megmarad.

A csapatépítő túra ára:

9800 HUF/ fő, mely tartalmazza a kóstolókat, a kedvezményes 10% vásárlásokat egy útravaló csomagot, és a túravezetés díját, a csapatépítő programot.

A túrára árát a következő számlaszámra kell átutalni:
11991119-81594898-00000000.

A regisztráció akkor válik hivatalossá, amikor a tranzakció megtörténik.

Kapcsolat:

Áth-Horváth Zsóka
Csokoládé-szakértő
International Chocolate Awards zsűri tag
info@tourdezsokolat.hu
+36 30 448 18 14

Jelentkezz a programra!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

A konkrét dátumokról e-mailben értesítelek. Kérlek, üzenetedben jelezd, hogy melyik túrára szeretnél jelentkezni és mikor szeretnél részt venni a programon.

Üzenet

Jelentkezz a programra!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Dátum

Üzenet

Jelentkezz a programra!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Dátum

Üzenet

Jelentkezz a programra!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Dátum

Üzenet

Jelentkezz a programra!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Dátum

Üzenet