Karácsonyi csokoládékészítés a Bonbonier-ben

Erdélyi Nórával és a Tour de Zsokolat-val

Gondolkoztál már azon, hogy Te mit adnál szívesen karácsonyra a férjednek, feleségednek, barátnődnek, barátodnak, gyermekednek, anyukádnak, apukádnak, netalántán az anyósodnak, vagy bárkinek? Mit szólnál egy különleges, és valóban karácsonyi ajándékhoz? Az ünnepi ajánlatunk csokoládé készítés a Tour de Zsokolat-val.

Készítsd el saját bonbonjaidat, csomagold be őket karácsonyi öltözékbe, és szerezz vele igazi meglepetést! A bonbonokat Erdélyi Nóri, alias Bonbonier segítségével, az általad választott ízesítés és elképzelés szerint készítheted el a legjobb minőségű csokoládékból. A csomagoláshoz Áth-Horváth Zsóka alias Tour de Zsokolat ad tippeket, ötleteket, és természetesen alapanyagokat.

Valahogy így képzeld el a csokoládé készítést a Tour de Zsokolat-val:

Ennek a programnak nem csak a csokoládé készítés a része. Amíg a csapat egyik fele bonbonokat gyárt, addig a többiek díszdobozokat készítenek, majd csere következik. A program 3 órás. 21 bonbon és 3-4 díszdoboz elkészítésre van lehetőség.

A csokoládé készítés ára:

10.000 HUF/fő
A program árát a következő számlaszámra kell átutalni: 11991119-81594898-00000000. A regisztráció akkor válik hivatalossá, amikor a tranzakció megtörténik.

(MTV Család barát forgatásán készült Áth-Horváth Zsóka szervezésében csokoládé készítés témakörben)

 

Kapcsolat és Regisztráció

info@tourdezsokolat.hu
+ 36 30 448 18 14

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Dátum

    Üzenet