Tour de Zsokolat
Grand Selection 2016

Áth-Horváth Zsóka csokoládé szakértő és International Chocolate Awards zsűritag- ajánlásával kiadott, limitált számú, garantáltan minőségi válogatás.

tdzs-csokolade-kostolas-dijnyertes_h120 ica_winners

Bonbonier

Erdélyi Nóra chocolatier kísérletező kedvét és kifinomult ízlését tükrözi a sok díjnyertes bonbon. Alapanyagait gondosan a legjobb minőség szerint válogatja.

Kékfrankos (International Chocolate Awards, Ezüst érem, 2015.)

Rosé (International Chocolate Awards, Bronz érem, 2015.)

Menta- Lime (International Chocolate Awards, Bronz érem, 2015.)

Chivas trüffel (International Chocolate Awards, Ezüst érem. 2015.)

awards

Rózsavölgyi csokoládé

A nagy múlttal rendelkező csokoládéműhely, rengeteg elismerést kapott nemzetközi szakértőktől. Magyar csokoládékészítőkként elsőként kapták meg 2009-ben az Academy of Chocolate ezüst érmét. Azóta minden évben, újabb és újabb díjakat nyernek.

Ancho chili (Academy of Chocolate. Ezüst érem, 2009.)

Barack passió (Academy of Chocolate. Ezüst érem, 2009.)

Meggypálinka (Academy of Chocolate. Bronz érem, 2009.)

tdzs-csokolade-kostolas-dijnyertes

Zangio

Sugallat és szenvedély, játék és mindezek fölött az ízek tisztasága és a csokoládéval társított harmonikus ízek: ezt találjuk meg a Zangio mártott bonbonjaiban. Díjnyertes bonbonjaik is erről tanúskodnak.

Boróka (International Chocolate Awards, Bronz érem, 2015.)
Flódni (Academy of Chocolate. Bronz érem, 2015.)
Fekete ribizli (International Chocolate Awards, Bronz érem, 2015.)

awardstdzs-csokolade-kostolas-dijnyertes

Cadeau Bonbon Manufaktúra

A belga alapanyagból, de magyar szakértelemmel készült díjnyertes bonbon annak a sokéves tapasztalatnak és kísérletezésnek az eredményét tükrözi, amit a Gyulai Kézműves manufaktúra magáénak tudhat.

Málna mánia (International Chocolate Awards, Arany érem, 2015.)

awards

Rendelje meg a Tour de Zsokolat Grand Selection válogatását!

Kérem adja meg nevét, elérhetőségét és a megrendelni kívánt mennyiséget. Hamarosan keresni fogom, hogy egyeztessük a termék átvételének részleteit.

Ár: 5850 HUF/doboz

www.tourdezsokolat.hu
info@tourdezsokolat.hu
+36 30 448 18 14

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Darabszám

  Üzenet

  Megrendelési és szállítási feltételek

  1. Árak

  A feltüntetett árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák. A szállítás költsége feláras. Amennyiben a személyes átvátelt választja, kérem jelezze a mgrendeléskor. A személyes átvétel egyéni egyezetés alapján történik, ezéert kérjük, hogy adatait a valóságnak megfelelően adja meg, hogy az átvétel helyszínéről és időpntjáról személyesen egyeztetni tudjunk!

  A mennyiben a szállítási opciót választotta, annyiban a kézbesítés szempontjából fontos, hogy adatainál olyan – lehetőleg mobil – telefonszámot adjon meg, amin napközben is el tudjuk érni. A futárszolgálat munkatársa általában külön egyeztetés nélkül, a feladást követő munkanapon reggel 8 és délután 18 óra között kísérli meg a kézbesítést. Amennyiben szükséges azonban, a futár a megadott számon fog egyeztetni önnel a kiszállítás helyéről és idejéről.

  2. Vásárlás

  Amennyiben a kiválasztott terméket szeretné megvásárolni a “MEGRENEDELEM” gombra kattintva teheti ezt meg! A termék árát a következő bankszámlaszámra kérem átutalni: Ertse Bank, 11991119-81594898-00000000, Számlatulajdonos: Horváth Erzsébet. Közleménybe kérem beírni: Tour De Zsokolat, Grand Selection! A terméketet csakis a kifizetés után áll módunkban kiszállítani, vagy személyesen átadni Önnek!

  3. A rendelés elfogadása

  Rendelése beérkezéséről és elfogadásáról a rendszer automatikus e-mailt küld önnek. Ha bármilyen probléma merül fel a megrendelt termékekkel kapcsolatban, vagy az egyébként szükségessé válik, a megadott telefonszámon vagy email címen fogjuk keresni önt.

  4. Téves rendelés

  Amennyiben az internetes webáruházban megvásárolt termék mégsem olyan, mint amilyet szeretne, vagy megrendelését tévedésből adta le, kérjük, hogy mihamarabb jelezze azt felénk a info@tourdezsokolat.hu címen.

  Szállítási feltételek

  1. A termékek szállítási módja

  Termékünket a GLS futárszolgálattal szállítjuk ki. A GLS vállalja, hogy azokat a feladást követő munkanapon, munkaidőben (8-18) kébesíti a címzettnek.
  Ha a GLS futár a címzettet nem találja a megadott címen, akkor ott értesítést hagy, illetve felhívja a megadott elérhetőségi telefonszámot, hogy az újabb kézbesítés idejét megbeszélhessék. Amennyiben 5 munkanapon belül a csomag kézebsítése, háromszori kísérlet ellenére sem sikerül, a futár visszaszállítja azt címünkre.

  2. Házhozszállítási költség

  A megrendelt áruk értékétől függően belföldön a következő csomagolási és kiszállítási költségeket számítjuk fel:

  Megrendelés értéke 0 – 20 000Ft-ig
  Csomagolási és szállítási költség: 1 800Ft

  Megrendelés értéke 20 000Ft-tól
  Csomagolási és szállítási költség: ingyen

  A fenti árak tartalmazzák az ÁFÁ-t.

  3. Személyes áruátvétel

  Lehetősége van a megrendelt árukat személyesen is átvenni, amennyiben megrendelésekor ezt a lehetőséget választotta.
  Mielőtt csomagját át szeretné venni, minden esetben egyeztessen velünk időpontot
  telefonon: + 36 30 448 18 14,
  vagy e-mailben: info@tourdezsokolat.hu

  4. Szállítási határidők

  Minden esetben törekszünk arra, hogy a megrendelését követő 10. munkanapon a megrendelt termékek feladásra kerüljenek. Amennyiben ez nem sikerül, felvesszük önnel a kapcsolatot a megadott telefonszámon vagy e-mailben és tájékoztatjuk a lehetőségekről.