Lánybúcsú és csokoládétúra

Avagy búcsúzz el az élvezetektől, halmozd amíg lehet, gyűjtsél minél több csokoládét és oszd meg a jövendőbeliddel

Ha szeretnéd valami igazán különleges lánybúcsú programmal meglepni a leendő mennyasszonyt, akkor jó helyen jársz.

A Tour de Zsokolat egyedálló lánybúcsú programja egy gasztróklutúrális kaland egybekötve nagyon sok játékkal, és feladattal. A játékok előre egyeztetve igény szerint személyre szabottan történnek, ezért a pontos játékleírások a személyes kapcsolatfelvétel után történnek.

Csokoládéillat, jó társaság, műhelytitkok, mennyei ízek, hangulatos utcák, kanyargós életutak. Erre hív a „Tour de Zsokolat“ egyedülálló programja. A túrát csokoládéboltok és izgalmas családi manufaktúrák helyszíneire vezetem. Bemegyünk egy csokoládéműhelybe, amit kifejezetten csak a mi kedvünkért nyitnak ki. A túra során benézünk egy-két olyan boltba, ahol sehol máshol nem kapható ritkaságokat kóstolhatunk.

Ez egy igazán különlegesen lánybúcsú édesszájú menyasszonyoknak!

A túra leírása és helyszínek:

4 órás lánybúcsú program.
A túra reggel 10h-kor kezdődik és 14h-kor ér véget.
Helyszín: Bonbonier csokoládéműhely
Cím: IX. kerület, Bokréta utca 9-11.

István utca 24. VII.ker

Rövid, tematikus bevezetés a csokoládé világába a találkozó helyszínén

Amiről többet fogsz ezután tudni: hogyan kell csokoládét kóstolni, milyen alapanyagokból, és hogyan készül a csokoládé? A kóstolás és minősítés alapszabályai. Hírek, trendek a csokoládé világából. Mire figyeljünk, amikor csokoládét választunk. Mitől lesz egy csokoládé, a világ legjobb csokoládéja. Mindenről röviden tömören, de alaposan 30 percben.

Műhelylátogatás a Bonbonier csokoldéműhelyben

A legjobb minőségű alapanyagokból készült, saját készítésű bonbonok, valódi és különleges ízek Erdélyi Nóra chocolatier elképzelései szerint.

www.bonbonier.hu

Nóra vezetésével saját bonbonokat és trüffeleket készítünk, egyedi ízesítéssel. Egy kis iránymutatással és instrukcióval pedig elengedheted fantáziádat, hogy olyan bonbont kreálj, amilyent mindig is szerettél volna adni, vagy kapni.

Zangio családi csokoládéműhely

Ezután trolival elmegyünk a Wesselényi utcába, ahol egy igazán különleges és kreatív családi csokolodéműhely varázslatos bonbonjait kóstoljuk meg, ahol férj és feleség-, akár mint hazatérő gyerekét- várja és fogadja a csokoládé megszállott híveit. Sugallat és szenvedély. Ezt találjuk meg a bonbonokban és a trüffelekben egyaránt. Rengeteg kísérletezés, tapasztalat és tudás van, a fantáziadúsan elnevezett bonbonokban. Játék a nevekkel, játék a csokoládéval. Ez a Zangio.

www.zangio.hu

Rózsavölgyi csokoládé

Ezt követően a belváros egyik legszebb parkját érintve (Károlyi kert) átsétálunk a Királyi Pál utcába, ahol szezonális és terület szelektált csokoládékat kóstolunk a Rózsavölgyi csokoládéboltban.

www.rozsavolgyi.com

A nagy múlttal rendelekző csokoládéműhely, rengeteg elismérést kapott nemzetközi szakértőktől. Magyar csokoládékészítőkként elsőként kapták meg 2009-ben a Academy of Chocolate ezüstérmét. Azóta minden évben, újabb és újabb díjakat nyernek. De hogyan lehetséges ez? Megtudhatjuk, miután megkóstoltuk a saját csokoládéból készült táblás csokoládékat és bonbonokat.

A lánybúcsú túra ára:

A túra ára: 8800 HUF/ fő, mely tartalmazza a kóstolókat, a kedvezményes 10% vásárlásokat, egy útravaló csomagot, és a túravezetés díját.

A túrára árát a következő számlaszámra kell átutalni:
11991119-81594898-00000000.

A regisztráció akkor válik hivatalossá, amikor a tranzakció megtörténik.

Kapcsolat:

Áth-Horváth Zsóka
Csokoládé-szakértő
International Chocolate Awards zsűri tag
info@tourdezsokolat.hu
+36 30 448 18 14

Jelentkezz a programra!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

A konkrét dátumokról e-mailben értesítelek. Kérlek, üzenetedben jelezd, hogy melyik túrára szeretnél jelentkezni és mikor szeretnél részt venni a programon.

Üzenet

Jelentkezz a programra!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Dátum

Üzenet

Jelentkezz a programra!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Dátum

Üzenet

Jelentkezz a programra!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Dátum

Üzenet

Jelentkezz a programra!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Dátum

Üzenet