Csokoládétúra születésnapra

Tölts el néhány órát a csokoládé világában, hogy megérezd, miért „a csokoládé a gyermekkor drogja és rock and rollja“. (Steve Almond)

Csokoládéillat, jó társaság, műhelytitkok, mennyei ízek, hangulatos utcák, kanyargós életutak. Erre hív a „Tour de Zsokolat“ egyedülálló születésnapi programja. Ha szeretnél valami igazán különlegeset ajándékozni barátodnak, barátnődnek, szerelmednek, férjednek, feleségednek, gyermekednek, nagymamádnak, nagypapádnak, rokonodnak, ismerősödnek, vagy bárkinek aki szereti a minőségi csokoládét, akkor a legjobb helyen jársz.

A túrát csokoládéboltok és izgalmas családi manufaktúrák helyszíneire vezetem. Bemegyünk egy csokoládéműhelybe, amit kifejezetten csak a mi kedvünkért nyitnak ki, majd benézünk egy-két olyan boltba, ahol sehol máshol nem kapható ritkaságokat kóstolhatunk. Legyen az hagyományosan, vízzel készült venezuelai forróscsokoládé, vagy az Academy of Chocolate ezüst éremmel kitüntett Grate Taste díjas csokoládéja. Ha pedig mindezek után kedvet kaptál a csokoládékészítésre, akkor a túrán azt is kipróbálhatod.

Csokoládés születésnapi program – mi lehet ennél jobb ajándék?

A túra leírása és helyszínek:

4 órás születésnapi program.
A túra reggel 10h-kor kezdődik és 14h-kor ér véget.
Helyszín: Bonbonier csokoládéműhely
Cím: IX. kerület, Bokréta utca 9-11.

István utca 24. Budapest

Rövid, tematikus bevezetés a csokoládé világába a találkozó helyszínén

Amiről többet fogsz ezután tudni: hogyan kell csokoládét kóstolni, milyen alapanyagokból, és hogyan készül a csokoládé? A kóstolás és minősítés alapszabályai. Hírek, trendek a csokoládé világából. Mire figyeljünk, amikor csokoládét választunk. Mitől lesz egy csokoládé, a világ legjobb csokoládéja. Mindenről röviden tömören, de alaposan 30 percben.

Műhelylátogatás a Bonbonier csokoládéműhelyben

A legjobb minőségű alapanyagokból készült, saját készítésű bonbonok, valódi és különleges ízek Erdélyi Nóra chocolatier elképzelései szerint.

www.bonbonier.hu

Nóra vezetésével saját bonbonokat és trüffeleket készítünk, egyedi ízesítéssel. Egy kis iránymutatással és instrukcióval pedig elengedheted fantáziádat, hogy olyan bonbont kreálj, amilyent mindig is szerettél volna adni, vagy kapni.

Csokoládékóstolás a Zangiónál

Ezután trolival elmegyünk a Wesselényi utcába, ahol egy igazán különleges és kreatív családi csokolodéműhely varázslatos bonbonjait kóstoljuk meg, ahol férj és feleség-, akár mint hazatérő gyerekét- várja és fogadja a csokoládé megszállott híveit. Sugallat és szenvedély. Ezt találjuk meg a bonbonokban és a trüffelekben egyaránt. Rengeteg kísérletezés, tapasztalat és tudás van, a fantáziadúsan elnevezett bonbonokban. Játék a nevekkel, játék a csokoládéval. Ez a Zangio.

www.zangio.hu

Különlegességek a Rózsavölgyi csokoládéboltban

Ezt követően a belváros egyik legszebb parkját érintve (Károlyi kert) átsétálunk a Királyi Pál utcába, ahol szezonális és terület szelektált csokoládékat kóstolunk a Rózsavölgyi csokoládéboltban.

www.rozsavolgyi.com

A nagy múlttal rendelekző csokoládéműhely, rengeteg elismérést kapott nemzetközi szakértőktől. Magyar csokoládékészítőkként elsőként kapták meg 2009-ben a Academy of Chocolate ezüstérmét. Azóta minden évben, újabb és újabb díjakat nyernek. De hogyan lehetséges ez? Megtudhatjuk, miután megkóstoltuk a saját csokoládéból készült táblás csokoládékat és bonbonokat.

A születésnapi program ára:

A túra ára: 7500 HUF/fő, mely tartalmazza az 15%-os csoportkedvezményt, a kóstolókat, egy útravaló csomagot, és a túravezetés díját.

A túrára árát a következő számlaszámra kell átutalni:
11991119-81594898-00000000.

A regisztráció akkor válik hivatalossá, amikor a tranzakció megtörténik.

Kapcsolat:

Áth-Horváth Zsóka
Csokoládé-szakértő
International Chocolate Awards zsűri tag
info@tourdezsokolat.hu
+36 30 448 18 14

Jelentkezz a programra!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

A konkrét dátumokról e-mailben értesítelek. Kérlek, üzenetedben jelezd, hogy melyik túrára szeretnél jelentkezni és mikor szeretnél részt venni a programon.

Üzenet

Jelentkezz a programra!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Dátum

Üzenet

Jelentkezz a programra!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Dátum

Üzenet

Jelentkezz a programra!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Dátum

Üzenet

Jelentkezz a programra!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Dátum

Üzenet